Rosy vino Jokić

Vinarija Jokić, 0,75l
SKU: 3043 Category: Tags: , , Product ID: 153

Nešto intenzivnije ružičaste boje, Rosy je vino intenzivnih voćnih mirisa (malina, trešnja, jagoda, ruža), dekorisanih notama bibera i muškatnog oraščića. Ono što bismo posebno izdvojili je završnica u kojoj ćete osetiti nar i trešnju.

Preporučujemo je samu ili u paru sa laganim salatama, zrelim sirevima ili voćnim dezertima, pa i mesnim delicijama.

 

1.580,00 RSD

6 in stock

Description

Vinarija Jokić

Vinarija Jokić je svojim trudom i zalaganjem vremenom postala sinonim za vina vrhunskog kvaliteta. Od početka organske proizvodnje 2009. godine, našim premium vinima posvećena je posebna pažnja, kako bi se postigao savršen sklad tradicionalnog uzgoja vinske loze, sa svim prednostima koje moderna tehnologija nudi.

Područje Severne Dalmacije, između planine i mora, na kojoj su smešteni naši vinogradi, odlikuje idealna mikro-klima, kao i izrazito plodno zemljište neophodno za uzgajanje grožđa vrhunskog kvaliteta. Organska, odnosno ekološka proizvodnja, podrazumeva pažljivo i kontrolisano tretiranje kako vinograda, tako i vina kao završnog proizvoda.

Naš vinograd se okopava i kultiviše ručno, stoga je upotreba herbicida sasvim isključena. Ne koriste se veštačka, već stajska đubriva. Vinovu lozu ne tretiramo pesticidima. U daljoj proizvodnji, u vinariji Jokić se upotrebljavaju isključivo enološka sredstva koja su dozvoljena u organskoj proizvodnji samo toliko da bi se vina očuvala.

Ovaj zajednički poduhvat celokupne porodice Jokić, uz stalnu saradnju najcenjenijih enologa regije, iznedrio je vina Pošip, Cuvee, Rosy-Rose, Maraština, Muškat žuti i Chardonnay koje krasi bogat i zavodljiv ukus ispunjen našom strašću prema proizvodnji vina.

www.vinarijajokic.com

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00