Zdrave i kvalitetne namirnice
iz srpskih sela u srcu Beograda

Mi verujemo da u vremenu u kom živimo, briga o nama samima mora biti na prvom mestu liste prioriteta. Samo kada smo potpuno zadovoljni sobom, možemo dati svoj maksimum članovima naše porodice, kolegama na poslu (i samom poslu), vezama sa prijateljima.

   

Pravilna i zdrava ishrana jesu najvažniji problem savremenog čoveka. U vremenu koje podrazumeva brzi tempo života, često nismo u mogućnosti da se posvetimo nabavci zdravih i kvalitetnih namirnica pripremu zdrave hrane.

Šta radimo?

 

Delicent je naš način da olakšamo i poboljšamo život svakog od nas, povezujući proizvođače zdravih, kvalitetnih i na prirodan način uzgajanih namirnica i prehrambenih proizvoda sa nama koji brinemo o svom zdravlju i zdravlju nama bliskih ljudi.

 

Kako radimo?

 

Mi sarađujemo sa najvrednijim malim proizvođačima kvalitetne, zdrave, prirodno proizvedene hrane i pružamo najbolje proizvode svima kojima je pun ukus, besprekoran sastav i čisto zdravlje važno.

 

Namirnice i proizvode za vas biraju istinski zaljubljenici zdrave, prirodno proizvedene hrane, ljudi koji žive priču koju rade. Kada biramo dobavljače, najvažniji su nam kredibilitet i kvalitet, a posebno nam je važno da svoj posao rade s ljubavlju. Vredne ruke žena i muškaraca, njihovo znanje, vera i ljubav, utkani su u svaki zalogaj proizvoda naših dobavljača. To ćete videti i osetiti po ukusu

 

Bistro i prodavnica nalaze se na Dorćolu (Knićaninova 3) i tu možete probati sve naše proizvode.

Najnoviji proizvodi

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00