Delicent novogodišnji paketići 🎁

Delicent novogodišnji paketići 🎁

“Nema pravog uživanja u blagoslovima života ako nemaš sa kim da podeliš te trenutke sreće”

Seneka

U trenucima kada se 2023. lagano povlači u prošlost, a 2024. tiho primiče, vreme je da zastanemo i odahnemo na pragu novog početka. Uskoro ćemo upaliti lampice i zagrliti ljude koje volimo i nadati se nečem lepom. Neka nas ti trenuci podsete na nešto što svetli jače od vatrometa – značaj novog početka sa ljudima koje volimo.

Nova godina nije samo odbrojavanje do kraja stare, već i mnogo lepa prilika za duboko promišljanje o vrednostima koje nosimo u srcu. Dok biramo elegantne krpice i pripremamo se za doček, pravi sjaj ipak dolazi iz deljenja tih trenutaka radosti s onima koji nam zaista znače.

To su naši prijatelji, roditelji, braća, sestre, životni saputnici… Osobe koje našu stvarnost čine posebnom. 

U svetlu novogodišnje čarolije, tradicija darivanja predstavlja posebnu notu ljubavi. Ali, novogodišnji pokloni nisu samo obični darovi- oni su magični most koji povezuje srca, simboli pažnje i radosti koju delimo sa drugima. U duhu praznične magije, Delicent nastavlja svoju posebnu tradiciju – novogodišnje paketiće koji su više od poklona: oni su izraz ljubavi, topline i pažnje. Mi smo ih sa ljubavlju napravili i podelili u tri kategorije:

 

  • Paket 4000 dinara:

Naš prvi predlog pruža autentično iskustvo ukusa prirode sa sirupom od zove, organskim ajvarom, kremom, livadskim medom, slatkim od šumske jagode i osvežavajućim propolis kapi sprejem.

Drugi predlog predstavlja raznolikost ukusa koji obuhvata Doju Tamjaniku, rajski namaz, namaz od šljiva i aronije, pesto paradajz, sirup od kupina, i revitalizirajuće propolis kapi.

 

  • Paket 7000 dinara:

Ovaj paket je prava gozba za gurmane sa rakijom od kajsije, namazom paradajza sa kinoom, bronhi medom, mediteranskim kozjim sirom, suvom pečenicom, namazom od jabuka, aronije i cimeta, Leskovačkim ajvarom, uz dodatak pročišćavajućih propolis kapi.

 

  • Premium paket 10 000 dinara:

Luksuz i izvanrednost spajaju se u prvoklasnom predlogu sa goveđim pršutom, premium kozjim dimljenim sirom, Aura pelinkovcem, cepkanim ajvarom, slatkim od kupina, matičnim mlečom i završnim dodatkom blagotvornih propolis kapi.

A možete da napravite i paket sa premium kozjim sirom, spelta testeninom, goveđom pršutom, maslinovim uljem Elmar, pestom od sušenog paradajza, Erdevik Bella Novella vinom, bagremovim medom, čili džemom, slatkim od borovnice, sve zaokruženo propolis kapima. Pravi praznični hedonizam.

Neka vam Delicent novogodišnji paketići budu ilustracija Senekinih reči s početka, koje nas podsećaju da su istinska radost i sreća u deljenju. Podelite ljubav u svakom zalogaju i neka naši novogodišnji paketići budu most koji povezuje srca i čini praznične trenutke magičnim.

Uživajte i dogodine sa nama u Delicentu, gde slast susreće ljubav, stvarajući ukusne priče.Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00