Organska testenina od spelte

Olda Group, 400g
SKU: 1876 Category: Tags: , , , Product ID: 85200

Testenina od celog zrna spelte. Posno.

Spelta ima visok sadržaj belančevina, ima nizak glikemijski indeks, i u idealnom je odnosu sa ugljenim hidratima, mastima, mineralnim materijama, vitaminima i celulozom. Hranljive materije iz spelte ne opterećuju probavni sistem i brzo ulaze u krvotok. Benefiti od spelte su regulisanje metabolizma, bolja regulacija hormona, jače kosti, poboljšani imunitet, varenje i cirkulacija, a takođe pomaže i kod smanjenja nivoa šećera u krvi i kod nivoa LDL holesterola u organizmu.   

350,00 RSD

4 in stock

Description

Olda Group

Na mestu gde se zemlja naliva nijansama jedne od retkih peščara u Evropi, u Vojvodini, na zemlji vrednih ljudi i zemlji Dunava, rastu mirisni plodovi organske proizvodnje na našim imanjima.

Kompanija Olda group u svom sastavu ima nekoliko imanja na više lokacija u Vojvodini. Na lokalitetu u Seleušu ima zasnovanu organsku proizvodnju ratarskih kultura i povrća na sertifikovanoj organskoj farmi površine 80ha, poseduje farmu koka nosilja u free range uzgoju kao i stado ovaca i koza. Sve površine su pod sistemima za navodnjavanje iz sopstvenih bunara, a farma koristi i organski pašnjak. Kompanija u svom sastavu ima proizvodnju brašna od spelte, heljde, pšenice, raži; proizvodi hladno presovana ulja od organske bundeve, uljane repice, kao i ulje od suncokreta. U ponudi su i sirova semena golice i semenke bundeve sa ljuskom.

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00