Pesto sos od sušenog paradajza

PG Miloje Živanović, 190g
SKU: 1803 Category: Tags: , , Product ID: 154750

U sastav My Veggies pesta od sušenog paradajza ulazi i salsa sos od paradajza pravljen prema staroj italijanskoj recepturi.

Spravljen sa mnogo ljubavi, sadrži mediteranske biljke i začine – pinjole, kapar, origano i bosiljak – sve što treba da tokom cele godine imate podsetnik na mir i opuštenost leta.

Paradajz obiluje hranljivim materijama, antioksidansima i vitaminima A, B i C grupe, a birajući My Veggies proizvode – vi birate zdravo.

600,00 RSD

18 in stock

Description

PG Miloje Živanović – My Veggeez

Misija koju su Miloje i njegova supruga Roberta započeli 2018. godine je omogućiti kupcima da konzumiraju pre svega prirodne i veoma ukusne proizvode koji ne sadrže aditive, konzervanse niti pojačivače ukusa.

Jedan od njihovih ciljeva je doneti ukuse Mediterana na trpeze i obogatiti svakodnevne obroke sa visoko kvalitetnim namirnicama.

Ukusi Mediterana na vašem stolu! My Veggies sušeni paradajz u ulju i My Veggies pesto od sušenog paradajza nagrađeni su velikom zlatnom medaljom i zlatnom medaljom na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu 2018. My Veggies dodatak jelima sa povrćem (mešavina začina) je najbolji izbor za zdrav način ishrane i idealan dodatak svakom vašem jelu, dok je My Veggies sušeni mleveni beli luk odličan kao zamena za svež beli luk i važan dodatak i začin u jelima i mesnim prerađevinama.

Facebook Page: My Veggeez

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00