“Mračna strana” Devica: Šta se desi kad perfekcionista pregori?

“Mračna strana” Devica: Šta se desi kad perfekcionista pregori?

Avgust je mesec kad počinju rođendani horoskopskih devica i avgust je takođe mesec kad je zabavi i odmorima kraj i zato koristimo leto na izmaku da se malo još šalimo. Predstavljamo vam mračnu stranu devica, znaka za koji zodijak tvrdi da je neprikosnoven u kontroli i organizaciji.

Perfekcionizam može biti motivirajuć i to je okej. Male device u školi obično budu među najboljim đacima, a na radnom mestu poznate su kao najposvećenije ispunjavanju svakog cilja. Epiteti koje ćete sresti uz opis znaka Virgo su: ljubazna, poštena, analitična, pametna, vredna, odlučna, tvrdoglava, mirna, sabrana, vizionar, intelektualno angažovana, metodična i logična, studiozna.

Ali, i perfektna devica ima svoje mračne strane i, u potrazi za savršenstvom, zapravo je najteža – sebi. 

Device, u svojim mračnim danima, mogu biti fokusirane na detalje do tačke opsesije, sa nepokolebljevljivom potrebom da kontrolišu okruženje i ljude oko sebe. Devica koja radi previše može pregoreti i završiti sa digestivnim poremećajima. To je tako i bukvalno i simbolično, bez obzira na horoskop. Kada preuzimate na sebe previše stimulacija bez mogućnosti da ih svarite, stomak reaguje.

Horoskop je zanimljiv, a život je stvaran i zato, bez obzira da li verujete ili ne u zodijak, uvek brinite o hrani koju delite sa svojim stomakom. Mi u Delicentu verujemo da je ljubav u svakom zalogaju i zato sa ljubavlju pripremamo hranu koju vaš stomak voli. Perfektno, analitično, metodično i sa potpunom posvećenošću, baš kao da smo Devica u horoskopu 🙂

Zato pozivamo Device čija je sezona upravo počela da nam dođu u goste i povedu ljude koje vole na naše božanstvene  ​​kanapee sa humusom i kozjim sirom.​​ Naš kozji sir ima i sremuš kao dodatak, humus, a odozgo stavimo krastavac i sve to lepo spakujemo na domaći beskvasni hleb, koji je melem za vaš stomak. Na našim policama stanuju najbolji domaći proizvodi kojima ne odoleva nijedan horoskopski znak, a najlepše od svega je što u Delicentovoj bašti možete ispratiti leto kroz Knićaninovu i sačekati prve jesenje dane opušteni, uz divne napitke koje prave Gaga i Anđelina

 

„Manje je više“, trebalo bi da bude moćna mantra Devica, a naša mantra je: ljubavi je najviše!

Srećan vam rođendan, šašave Device 🙂 

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00