Koziji sir – sremuš

Srećna koza
SKU: 321 Category: Tags: , , , Product ID: 101

Sremuš, ili divlji luk  savršen je čistač krvi, žuči i jetre od toksina nataloženih u organizmu, zbog čega ga nazivaju “ubicom otrova”. Smatra se da nijedna biljka ne čisti tako dobro sistem za varenje i krv kao sremuš, zbog čega ga treba jesti što češće. Zato vam nudimo još jednu varijantu našeg sira, začinjenu ovom biljkom. Pored toga što će dobro uticati na vaše zdravlje, sir sa sremušem biće pravi praznik za sva čula.

2100 RSD / kg

Description

Srećna koza

“Srećna koza” je poljoprivredno gazdinstvo iz Velikog Gaja u Banatu, blizu granice sa Rumunijom. Osnovu asortimana čine polutvrdi punomasni kozji sirevi. Sirevi se prave od kozjeg mleka, na farmi gde o kozama vode računa vrhunski znalci koji čine sve da naše koze budu ‘Srećne koze’, a mleko vrhunskog kvaliteta!

Danas ‘Srećnu kozu’ čini tim ljudi koji se zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu  bavi svim aspektima posla, počev od proizvodnje, pa do plasmana robe krajnjim kupcima. Kvalitet proizvoda je bio i uvek će biti zvezda vodilja ’Srećne koze’, a osmeh kupaca  motiv  da budemo još bolji  i kreativniji u našem poslu.

www.srecnakoza.rs

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00