Unesite summer vibe u doručak na otvorenom

Unesite summer vibe u doručak na otvorenom

Leto je simbol obnove, regeneracije i opuštanja. Nudi nam putovanje u nepoznata, uzbudljiva, osvežavajuća nova iskustva i aktivnosti, ponovo nas povezuje sa romantičnim partnerom, porodicom i prijateljima, priča nove ljubavne priče ili jednostavne letnje avanture, istražuje i otkriva nova mesta i nove „stare“ delove nas samih, da bismo ih sačuvali kada „stvaran“ život počne ispočetka.

Leto se smatra periodom koji treba ceniti i slaviti. Prelepi su memoari kojima se radujemo tokom mračnijih, užurbanijih i hladnijih dana koji su pred nama, koji nas održavaju, pružaju nam energiju i nadu – nešto čemu se možemo radovati. Do sledećeg puta.

U dugim danima ispunjenim sunčevim sjajem, nema vremena poput sadašnjeg za vrhunski doručak na otvorenom. Zato okrenite sunčevu svetlost ka sebi  i upijajte letnje vibracije, pokrenite se i izađite napolje na doručak.

Evo nekoliko saveta za jutro na suncu.

#1 Rasprostrite na travu neki nežan, romantičan stolnjak da biste svoje prijatelje oraspoložili. Dodajte malo ostrvskog ukusa svom branču uz nekoliko živopisnih elemenata: veštačke palme, vaze pune ananasa, pustite mašti da kreira za vas.

#2 Obezbedite kantu za led

Upravo je caka u održavanju pića na idealnoj hladnoj temperaturi. Mi vam preporučujemo predivne domaće sokove sa Delicent polica, kao ulaznicu za sočan, voćni, zdrav početak julskog jutra.

#3 Šta služiti?

Svež, lagan i svetao obrok je idealan za formiranja letnjeg menija za doručak. Želeli biste da uvrstite puno sezonskog voća i lakšu hranu. Nešto što se savršeno uklapa sa sunčevim zracima, vrućim parom sunca i odmaranjem pod drvetom. 

#4: Poslužite nešto slano

Naši sendviči i salate su najuksunije i najzdravije delicije koje će vas dugo držati satima, a ispunjavaju sve kriterijume čistog hedonizma. To je vaša nova omiljena hrana za doručak.

#5: Ostanite cool

Sedeći, izležavajući se na travi, upijajući zrake i pijuckajući sočne sokove ili bezalkoholne koktele, definitivno možete nastaviti dan sveži i puni energije. 

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00