Top 10 Delicent proizvoda u 2020. godini

Top 10 Delicent proizvoda u 2020. godini

Počela je nova godina, a s njom dolaze i novi izazovi, poduhvati, stvaramo nove uspomene i isprobavamo kako nove stvari tako i nove ukuse! Ono što je bilo dobro ne treba menjati, stoga je pravo vreme da se osvrnemo na proizvode koje ste obožavali u prethodnoj godini!

 

1. Libeeri Pilsner – zanatsko pivo koje vas je očaralo! Karakterišu ga prirodni sastojci: sladne žitarice, hmelj, kvasac i voda, ali i odsustvo filtracije i pasterizacije. Zlatne boje, punog ukusa i visokog kvaliteta, ovo pivo osvojilo je vaše stomake i sigurni smo da će se u novoj godini povećati svest potrošača o važnosti craft proizvoda.

 

2. Domaći čvarci – jer bez ukusnih zalogaja nema pravog užitka!  Nastali po tradicionalnoj recepturi, uvek sveži i hrskavi, kao glavni obrok ili dopuna vašoj trpezi, domaći čvarci definitivno su jedan od naših proizvoda na koje smo posebno ponosni i koje uvek preporučujemo.

 

3. Chardonnay Aglaja – prozračno vino sa slameno-žutim odsjajem uz koje se puno puta nazdravljalo i slavilo prethodne godine. Ovo vino ima sortni miris koji podseća na krušku i badem sa intenzivnom aromom vanile koja potiče od hrasta, a ljubitelji belog vina mu nikako neće odoleti!

 

 

4. Sirup od cveta zove – omiljeni napitak dece i odraslih! Sok od cveta zove predstavlja jedinstveni ukus proleća napravljen po starinskom receptu uz primenu moderne tehnologije.

 

 

 

5. Leskovački ajvar – ono što ovu vrstu ajvara čini posebnom je to što se paprika ne melje nego cepka. Sirovine koje se koriste su pažljivo birane, a u njegovu pripremu uloženo je puno ljubavi, zbog čega ukus još više podseća na svima omiljeni bakin ajvar.

 

 

6. Organski matični sok od aronije – koliko je važno da brinemo o svom zdravlju podsetila nas je prethodna godina. Hladno ceđeni blago pasterizovan sok od organski uzgajanog ploda aronije poboljšava krvnu sliku i doprinosi vašem ukupnom zdravlju. Najbolje je konzumirati 30 do 50ml ujutru pre obroka.

 

 

 

7. Pekmez od šljiva – napravljen po tradicionalnom porodičnom receptu, ovaj pekmez izuzetnog je ukusa i savršen je za početak dana i različite poslastice. Osetićete pun ukus sočne šljive, jer nema nikakvih dodataka voću sem onoliko šećera koliko je neophodno da se proizvod zasladi.

 

 

 

8. Med za imunitet – magični proizvod, najbolje što može dati pčela, sadržano je u ovom proizvodu. Svi prirodni sastojci čine ovaj proizvod najboljim primerom kako u čitavom biljnom i životinjskom svetu isti mogu biti upotpunjeni i uravnoteženi. Izvor je lekovitih i hranjivih sastojaka dragocenih za čovečiji organizam, a zastupljeno je preko 300 komponenti neophodnih u ishrani.

 

 

 

9. Mladi zlatiborski sir – uvek svež i mekan, ovo je sir koji će vas uvek podsećati zašto je najzdravije i najukusnije jesti domaće. Sir je svakako jedna od najhranljivijih namirnica koju možete pružiti svom organizmu, naravno sve dok se radi o proizvodu visokog kvaliteta, a baš takav možete ekskluzivno pronaći u našem bistrou.

 

 

10. Propolis kapi – najstariji lek na svetu! Proizvod koji bi trebalo da bude vaša svakodnevna navika, jer deluje na preko 612 bakterijskih sojeva, uništava virus gripa i herpesa, primenjuje se na lečenje disajnih organa, jača imunitet i dr.

 

 

Sigurni smo da nas u ovoj godini čeka još mnogo novih, domaćih ukusa koji će zauzeti mesto u vašim srcima i trpezama, jer ljubav je u svakom zalogaju!

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00