Spakujte leto u kofer, stiže jesen!

Spakujte leto u kofer, stiže jesen!

Septembar se polako useljava u Beograd i Dorćol tiho prelazi u jesenji režim. Nema ničeg poput osećaja koji septembar donosi u ovaj šarmantan kvart, bez obzira na to koliko puta ste već bili ovde.

Avgust je proleteo u sekundi i evo ga već 1. septembar, mesec novih početaka. Možda još niste skinuli letnju boju sa kože, možda vam se morski pesak i dalje nečujno prosipa iz kofera po tepihu, možda ste još nostalgični za magijom tihog lepljivog letnjeg vazduha, ali na vreme se ne može uticati i vreme nam je upravo najavilo početak septembra. Jednog od najlepših jesenjih meseci. Mesec koji počinje da boji ulice u zlatno. Ulice koje mirišu na jesen. Jesen koja vraća ljude u grad. Grad koji ima Dorćol.

Dorćol koji ima mali bistro u gustom drvoredu Knićaninove. Mali bistro koji krije jedno od najboljih podsećanja na leto – Karbun Gin.

Kristalno bistre i providne boje, sa elegantnim i zavodljivim mirisom kojim dominiraju note kleke, majorana, anisa, kima, majčine dušice, limuna, kandirane kore narandže, korijandera, đumbira i svežeg planinskog bilja. Ukus je suv, topao i pun, baš kao more, a prati ga duga i začinasta završnica, sa aromom đumbira. 

Dorćolci su poznati po kreativnosti i komšijskom šmeku, a jesen na Dorćolu donosi osećaj zajednice. Ljudi iz različitih delova grada okupljaju se da bi uživali u ovom delu grada, stari prijatelji se ponovo sreću, a nova prijateljstva se rađaju u šarmu ovog kvarta, pa izvolite, okupite se na terasi ili u svojoj uvučenoj avliji, napravite letnji koktel i pozdravite jesen onako kako zaslužuje: bojama, ukusom, smehom, radošću, druženjem.

Srećan vam prvi dan septembra!

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00