Širim se na Dedinje i tražim pojačanje: Dođite da radite u Delicentu!

Širim se na Dedinje i tražim pojačanje: Dođite da radite u Delicentu!

Dedinje. Kraj u kom žive mirisni drvoredi, nema žurbe i treperi još onaj komšijski šmek koji se zadržao od starosedelaca. U najelitnijem delu Beograda, u kojem stanuju i vile i one male, stare kuće iz kojih se čuje dečja graja i lavež pasa, po turskim zapisima iz 1560. godine, nekada su bili vinogradi. A tada je kralj Aleksandar Karađorđević, na tom mestu podigao dvorac iz kog je pogled pucao na Košutnjak, Avalu i druge delove grada. Dedinje je priroda učinila jednim od najlepših delova grada, u kom se vekovima unazad susreću istorija, tradicija i luksuz.

Baš taj sudar svetova bio mi je inspiracija da i ja širom otvorim vrata njihovim stanovnicima i ponudim toplinu, domaću hranu, ljubav u svakom zalogaju i atmosferu po kojoj je poznat moj brat blizanac bistro Delicent sa Dorćola.  Pošto ću brzo i ja postati stanovnik prelepog “dedinog brda” (jedno od tumačenja naziva Dedinje), potrebna mi je pomoć. Potrebne su mi magične ruke koje će praviti božanstvene salate, sendviče, kafe sa crtežima da ulepšaju dan. Potrebno mi je i lice koja će osmehom dočekivati goste svaki dan u ovom starom, ušuškanom, mirnom naselju, lice koje će nasmejano pozdraviti svoje goste i stalne i one koji su samo u prolazu. Tražim vedro, toplo, prijateljsko lice koje voli da se šali, koje zatvorenih očiju zna koji proizvodi stanuju na mojim policama i u online prodavnici.  Tražim lice koje nepogrešivo prepoznaje vaš izraz lica kad sednete da radite za mojim stolom ili da udišete miris Topčidera u mojoj lepoj budućoj bašti.

Moj meni je jedan od najzdravijih i najkreativnijih u Beogradu. Zato mi je potreban neko kreativan, radoznao, veseo, odgovoran, pun ljubavi prema hrani, ko će mojim gostima preporučiti, napraviti, kreirati pravi hedonizam za nepca. Tražim novu koleginicu ili kolegu koji podjednako vešto barata pripremom hrane i napitaka. Pre nego što mi se javite, pogledajte moj Instagram profil da se bolje upoznamo i, ako smo kliknuli iz prve, pošaljite mi CV na mail info@delicent.com ili nas pozovite na broj 060 3939399.

 

Čekam vas da i na Dedinju stvaramo ljubav u svakom zalogaju!

Vaš,

Delicent bistro

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00