Prolećna abeceda

Prolećna abeceda

Proleće je na izmaku, eto nam ga leto pred vratima. Hajde da vidimo kako bi izgledala prolećno-letnja abeceda zdravlja, optimizma, dobre energije i lepog osmeha. 

  • Priroda. Probudila se, cveta, miriše. Probudite se i vi, udahnite mirise, boje i grad. Putujte. Probajte Delicent prirodne sokove čiji su ukusi i boje simfonija zdravlja, osmeha, sreće i energije. 
  • Radost. Zbog sebe, zbog uspeha na poslu, zbog uspeha prijatelja, porodice, dragih ljudi. Radujte se jer pored sebe imate ljubav. Družite se uz Delicent craft piva koja stvaraju najlepše trenutke sa onima koje volimo.
  • Osmeh. “Ako je neko umoran da ti da osmeh, daj ti njemu svoj”, kaže kineska poslovica. Osmehnite se nepoznatim ljudima, prirodi, suncu, ljudima koje volite. Zasladite dan i osmehnite se uz Delicent božanstvena slatka od najsočnijeg voća.
  • Lepota će spasiti svet. Još jedna divna sentenca, ovog puta iz pera klasika ruske književnosti predivnog Dostojevskog. Lepota je svuda oko nas, gledajte dok hodate, srešćete je na svakom koraku. Delicent med i proizvodi od meda su najlepša priroda sažeta u teglici.
  • Energija. Prolećne boje i život koji diše svuda oko nas daju nam najlepšu energiju i osećaj slobode. Ništa nam nije teško, ni da ustanemo ujutru, ni da odemo na posao, ni obaveze, baš ništa jer znamo da nam prolećno veče donosi mir i uživanje u prolećnom mirisnom vazduhu. Počastite svoju energiju najlepšim prolećnim vinima iz Delicenta, kompilaciji neobičnih, rustičnih, božanskih ukusa.
  • Ćef. Predivna arhaična reč u koju staje sva mudrost života. Nisu vam potrebni lajf koučovi ni motivacioni govori da biste bili dobro ovog proleća. Potrebno je da nađete vreme da udovoljite sebi, makar sitnicama. Da radite po svom ćefu i da vas ispunjavanje željica raduje kao najveća sreća na svetu. Delicent rakije odlično idu uz naše meze i eto lepog izbora za merak po vašem ćefu!
  • Emocija. Najlepši osećaj na svetu je kada volite. Ne mislimo samo na klasične ljubavne odnose, već na emociju koju imamo prema ljudima, hrani, životu… A pošto kažu da ljubav na usta ulazi, mi vam preporučujemo da ovog proleća probudite emocije pravim hedonizmom na nepcima. Delicent sirevi i kajmak su vrunski spoj emocije i ukusa i probudiće prave prolećne leptiriće u vašem stomaku uz pršut, vino, masline i muziku Mediterana. A posle… Ko zna 🙂

Autor bloga: Zorana Šokorac

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00