Sušeni paradajz u ulju

PG Miloje Živanović, 700g
SKU: 1907 Category: Tags: , , Product ID: 183

Ako ste se razmišljali o laganom obroku sa ukusima leta i Mediterana onda je ovo pravi predlog za vas.

Da li ste možda za salatu sa rukolom, sušenim paradajzom, mocarelom (ili nekim lepim domaćim svežim sirom), pinjolima (ili mlevenim orasima) i eventualno maslinama?

Upotrebite svoju maštu u kuhinji i počastite se osvežavajućim obrokom uz My Veggies sušeni paradajz.

2.080,00 RSD

19 in stock

Description

PG Miloje Živanović – My Veggeez

Misija koju su Miloje i njegova supruga Roberta započeli 2018. godine je omogućiti kupcima da konzumiraju pre svega prirodne i veoma ukusne proizvode koji ne sadrže aditive, konzervanse niti pojačivače ukusa.

Jedan od njihovih ciljeva je doneti ukuse Mediterana na trpeze i obogatiti svakodnevne obroke sa visoko kvalitetnim namirnicama.

Velika zlatna medalja Novosadskog Sajma 2018 – Sušeni paradajz u ulju Zlatna medalja Novosadskog Sajma 2018 – Pesto od sušenog paradajza.

Ukusi Mediterana na vašem stolu! My Veggies sušeni paradajz u ulju i My Veggies pesto od sušenog paradajza nagrađeni su velikom zlatnom medaljom i zlatnom medaljom na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu 2018. My Veggies dodatak jelima sa povrćem (mešavina začina) je najbolji izbor za zdrav način ishrane i idealan dodatak svakom vašem jelu. My Veggies sušeni mleveni beli luk odličan kao zamena za svež beli luk i kao važan dodatak i začin u jelima i mesnim prerađevinama.

Facebook: My Veggeez

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00