Priča iz prve ruke… baš one koja priprema magične zalogaje samo za vas

Priča iz prve ruke… baš one koja priprema magične zalogaje samo za vas

Kad vas jednom put nanese ka Dorćolu i zaigrate se ispitujući njegove skrovite i poetične ulice, ne zaboravite da prošetate baš kroz Knićaninovu ulicu.
U hladu lipa, tik uz stare tramvajske šine, poput srca koje kuca najsnažnije, a opet tiho, taman toliko glasno, da privuče samo prijatne i vesele ljude, smestio se Delicent.

Ako svratite, već sa vrata, osetićete da svojim živim bojama i iznimnom energijom, čeka samo vas.
Odabraćete mesto, poručićete kafu i začarani krug života, odjednom postaće čarolija. Poželećete naprasno da vam Delicent postane prvi i najbolji komšija, jer samo se sa takvim pozdravljate i ispraćate sa punim osmehom iz dubine duše.

U svakom srku kafice, prepoznaćete magičnu recepturu i tajne sastojke, prstohvat ljubavi i par kapi preko potrebne topline, koja se nesputano uvećava, samo kada se deli.
Delicent je tu da daje. Pažljivo je birao ukuse i mirise, suptilno slagao boje da bi pored savršenog gutljaja stvorio i savršen zalogaj. Na svojim policama, složio je sve proizvode, i svrstao ih u red ‘baš kao naše bake’.
Delicent je zdravu hranu, smestio na samo sebi svojstven način, u dimenziju vanzemaljski ukusne. Delicent jednostavno vešto i rado izmešta među zvezde.

Ako ste sanjar ili poslovan čovek. Ako ste poeta ili umetnik. Ako ste završili svoj radni vek ili baš ste u sred nekog važnog posla. Ako volite životinje. Ako ste samo u prolazu ili ste baš amo pošli. Ako su vam rekli, a niste verovali. Ako ćete i vi da kažete drugima. Ako ste srećni ili ste tužni. Dođite da vas baš takve kakvi jeste zagrlimo i ugostimo.
Delicent i postoji zbog vas i samo na vas čeka.

Autor bloga: Anđelina Pjevović

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00