Najukusniji posao u gradu: Dođite da radite u Delicentu!

Najukusniji posao u gradu: Dođite da radite u Delicentu!

Dorćol. Knićaninova ulica. Mala, uvijena u lipe, popločana kaldrmom, uspavana starim fasadama, tek ponekad probuđena zvonom malog tramvaja koji kroz nju prolazi. Jedna od najlepših ulica na Dorćolu čuva miris i dah starog Beograda i baš zato sam je izabrao da u njoj stanujem. Ja, mali bistro koji neguje ljubav u svakom zalogaju. A sada tražim nove magične ruke koje će praviti božanstvene salate, sendviče, kafe sa crtežima da ulepšaju dan.

Tražim novo lice koje će sa osmehom dočekivati svaki dan u ovoj maloj, ušuškanoj ulici, koje će pozdraviti svoje goste i stalne i one koji su samo u prolazu. Tražim vedro, toplo, prijateljsko lice koje voli da se šali, koje zatvorenih očiju zna koji proizvodi stanuju na mojim policama i u online prodavnici.  Tražim novo lice koje nepogrešivo prepoznaje vaš izraz lica kad sednete da radite za mojim stolom ili da udišete miris Knićaninove u mojoj maloj beloj bašti.

Moj meni je jedan od najzdravijih i najkreativnijih u Beogradu. Zato mi je potreban neko kreativan, radoznao, veseo, odgovoran, pun ljubavi prema hrani, ko će mojim gostima preporučiti, napraviti, kreirati pravi hedonizam za nepca.

 

Tražim novu koleginicu ili kolegu koji podjednako vešto barata pripremom hrane i napitaka. Pre nego što mi se javite, pogledajte moj meni da se bolje upoznamo i, ako smo kliknuli iz prve, pošaljite mi CV i motivaciono pismo (kratko) na mail: info@delicent.com

Čekam vas u Knićaninovoj broj 3.

Vaš,

Delicent bistro

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00