Kako mi je Glovo spasao duvan čvarke i prijateljstvo

Kako mi je Glovo spasao duvan čvarke i prijateljstvo

Zamislite sad situaciju da ste već skoro tri nedelje zatvoreni u kući sa dva bolesna deteta, a jedini vam ventil i izlazak da odete na trening i da prošetate psa. Inovacija za ručak nema jer bolesna deca, logično, neće ni da jedu, ali nije sad tema ovde kukanje nad tužnom sudbinom majke s kmečavim klincima, nego sedite da vam pričam kako sam u toj situaciji skroz skrenula pameću i zaboravila na duvan čvarke što mi tražio muž moje prijateljice iz Zagreba.

Kad sam onomad išla u posetu mojoj prijateljici s kojom se družim već 35 godina, lepo sam spakovala da im ponesem rakiju, čvarke i kačkavalj, deci isto neke sitnice i slatkiše, ali su čvarci i kačkavalj isto veče nestali jer ih moja deca tamane. Tako su u Zagreb stigla samo čuvena rakija i kesa za decu, zbog čega je suprug moje drugarice glasno negodovao. Rekla sam mu da ne teatrališe, sledeći put kad dođem, doneću. To “sledeći put” se baš primaklo, ali zbog situacije navedene u uvodu, skroz sam zaboravila šta treba da ponesem, pa sam se setila u minut do 12.

Iako duvan čvaraka ima na svakom koraku i nije problem da se trkne i kupe tu u kraju, vrlo je bitno da znate da muž moje prijateljice ne voli duvan čvarke sa svakog koraka, nego isključivo ove iz Delicenta koje sam mu jednom odnela, a on pojeo celo pakovanje za 15 minuta. Pošto nisam baš u prilici da odem u nabavku, logično, počnem da gnjavim braću, komšije, širu i užu familiju da mi odu časkom do grada i da mi donesu šta mi treba. Još logičnije, niko nema vremena i još mi dodatno objasne da čovek neće ni primetiti razliku i da kupim bilo koje tu blizu. Ali, pošto znam čoveka 20 godina, vrlo dobro znam da će da primeti i sednem da se mislim šta ću.

Zovem Delicent da ih pitam kako da se reši situacija, kažu oni: Lepo, poslaćemo GLOVO!

Jaaaao, pa ima vas na Glovo???

Ima, kažu, i to kompletan asortiman.

Ogrejalo me sunce u sekundi. Jer nije u pitanju lenjost. Ni razmaženost. Svi smo nekad u situaciji da fizički ne možemo da odemo i kupimo šta nam treba. Meni je Glovo nekoliko puta spasao situaciju sa kafom bez koje sam ostala kad više ništa ne radi u kraju, ručak kad su mi deca gorela od 39,2, da sad ne gnjavim, ali svaki put kad je situacija da ne mogu sama, u rekordnom roku sam dobijala na ruke šta mi treba. 

I jedna od najlepših vesti ovog marta, osim da mi je procvetalo omiljeno drvo u kraju, jeste da se Delicent uselio u moju omiljenu dostavu. I spasao mi duvan čvarke i prijateljstvo 🙂 Normalno, napunila sam korpu i gomilom domaćih sokova, meda, suhomesnatog i kačkavalja koje deca vole i da im pojačam imunitet. Sve lepo zdravo, sveže i domaće, ljubav u svakom zalogaju, od ovog proleća možete da nađete i na Delicent odeljku u Glovo jer život je mnogo lepši i lakši kad imate pomoć prijatelja. 

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00