Jun na Dorćolu

Jun na Dorćolu

A kao što kaže pesma: što je danas lep i sunčan dan 🙂 Jun je počeo i lipe snažno mirišu u gradu, dan polako počinje da se lepi za nebo i da duže traje, a lepe žene prolaze kroz grad. Leto je u vazduhu i mi ga slavimo najlepšim bojama.

Jun je čaroban mesec koji lnas okuplja kroz radost. Jun je vreme kada delimo trešnje, jagode, maline, hranu, sladoled i pravimo prve letnje uspomene. 

Zamislite toplo letnje veče, sunce zalazi, a vazduh ispunjava slasni miris lipa u ulici Knićaninovoj pomešan sa chill plejlistom napravljenoj po vašem ćefu i sa mirisima nežne organske kafe u kombinaciji sa domaćim sokom. I zamisilte još neobične kanapee, dok vaš smeh i  ćaskanje stvaraju prelepu pozadinu za ovu proslavu prijateljstva i leta.

I dok sedite u bašti našeg malog, šarmantnog dorćolskog bistroa, odmah vas obuzima miris svežeg voća i povrća, koji pričaju priču o pažnji i ljubavi kojom su uzgajani.

Organska hrana nije samo hrana za telo, već i za dušu. Svaki zalogaj donosi osećaj povezanosti sa prirodom i zdravljem. Bez štetnih hemikalija i uzgajano sa posvećenošću, naše voće i povrće pružaju čist, autentičan ukus koji nas podseća na jednostavne, ali važne vrednosti.

U junu, naš Delicent postaje mesto gde se okupljaju ljudi koji se vole, deleći radost svežih i zdravih namirnica. Lepota juna je u jednostavnosti i radosti deljenja hrane sa voljenima. Neka nas lepota juna inspiriše da živimo zdravo i povezani sa prirodom. Uživajmo u svakom zalogaju, ceneći sve što nam priroda pruža. Organska hrana nije samo hrana; to je način života koji nas podseća na sve što je dobro, autentično i vredno u našem svetu.

​​Jun je vreme kada se sve budi i kada svakodnevni život postaje radostan i pun boja. 

Jedite i volite se 🙂

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00