Jedan letnji dan

Jedan letnji dan

Da li ste razmišljali da za vikend pobegnete od gradske gužve i vreline i potražite mir u hladovini nekog drveta pored reke uz cvrkut ptičica, opojne mirise cveća i još neke predivne ukuse?

Zamislite da sedite na prostirci okupani sunčevim zracima dok lagano ispijate čašu najlepše Tamjanike čija aroma belog cveta breskve i pomorandže donosi trenutni osećaj opuštanja.

Iz korpe vadite kozji sir, pršutu i posebno za vas pripremljene kanapee sa paradajzom i bosiljkom stvarajući savršen ambijent za uživanje.  Svaki gutljaj vina, svaki zalogaj sira i pršute, svaki pogled na prirodne lepote oko vas – sve to doprinosi osećaju ispunjenosti i sreće.

Zamislite zalazak sunca sa svim nijansama narandžaste i crvene boje… uz još jednu čašu vina, naravno dok gledate kako se dan pretvara u noć.

Zapravo, ne morate da zamišljate sve ovo… Naš mali Bistro je tu da vam pomogne oko pakovanja vaše korpe za piknik, a na vama je samo da odaberete lokaciju i da uživate.

Preko Wolta (ili direktno u našem Delicentu) možete da naručite sve sa spiska. I plus, možete da dodate i naše kanapee zbog kojih ljubitelji ukusa dolaze iz udaljenih delova grada. 

I, kad se lepo nauživate u laganim zalogajima i vinu, zaokružite piknik kafom jer takav je red. Mi imamo i organsku kafu za poneti 🙂

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00