Delicent traži pojačanje!

Delicent traži pojačanje!

Dozvoli mi da se predstavim.

Ja sam Delicent, mali dorćolski bistro koji već pet godina u goste prima ljude kojima su zdrava, domaća hrana, piće i kafa omiljen deo dana i koji veoma cene ruke koje za njih tu hranu pripremaju.

Kod mene na meniju i na policama stanuju isključivo domaći, organski proizvodi koje biramo po visokim standardima. Sve što serviramo vama, dajemo i našoj deci za doručak ili užinu. Domaći sokovi, kanapei, sendviči, ceđeno voće, organska kafa i domaća vina i rakije, prepoznatljivi su po neobičnim ukusima, kombinacijama i zdravim sastojcima.  

Vrlo mi je važno da napomenem da sam ja prvi bistro u gradu u kojem je zabranjeno pušenje, ali je dozvoljeno da na pločicama mog šanka ostavite potpis, smajli ili crtež. Muzika je sastavni deo mog dana, ali i mojih gostiju koji često donose posao kod mene kao u kancelariju.

Pošto su mi veoma važni i moji gosti i jelovnik koji im serviram, važno mi je da osoba koja će raditi kod mene bude na visini zadatka. 

Tu sad nastupaš ti, pa da ti predstavim uslove.

Tražim novu koleginicu i/ili novog kolegu koji će pripremati kafe, napitke i hladne obroke našim gostima. Uslovi za rad su odlični i odudaraju od ostalih pozicija u gradu (o tome ćemo u četiri oka, kad se vidimo). 

Od tebe očekujem da deliš moju ljubav prema hrani, gostima i poslu, da si kreativna, vedra i uredna osoba, vešta u spremanju kafe, napitaka i hladnih obroka (sendviči, salate i kanapei), ljubazna sa ljudima i sa svojim timom.

Obećavam ti da ćeš se kod mene osećati više kao kod kuće, a manje kao na poslu.

Sada je rad na tebe da se predstaviš. Javi mi se na broj 63 10 770 90, moja koleginica Ana jedva čeka da se upoznate i da razgovarate o saradnji.

Lep dan ti želim i nestrpljivo te očekujem,

Tvoj DelicentKontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00