Delicent ponovo radi, čekamo vas! 🎉

Delicent ponovo radi, čekamo vas! 🎉

U danima kada je jesen počela da se presvlači u zlato, mali bistro na Dorćolu povukao se iz javnosti da se presvuče u nove odore i sačeka zimu kako dolikuje: osvežen, ušuškan, uglancan, topao i veseo.

Nestrpljivi gosti kuckali su mu na prozor svakog dana, pitajući kada će mala dorćolska oaza domaćih đakonija ponovo biti otvorena. I evo lepe vesti: Bistro Delicent otvara vrata u petak, 1. decembra, posle kratke pauze koju je iskoristio da adaptira i renovira neke sitnice i bude još lepši.

Kada uđete u svoj omiljeni bistro, nežna svetla i prijatna muzika, prepoznatljive police pune domaćih proizvoda učiniće da se ponovo osećate kao da ste ušli u svoj dom.

Na meniju plešu oni divni kanapei, sendviči i salate koje sa uživanjem grickate tokom dana, čarobni domaći napici i organska topla kafa, a veliki prozori bacaju pogled na šarenilo lišća stvarajući prizor dostojan najlepšeg jesenjeg pejzaža. Osećate se kao da ste zakoračili u sliku impresionista, gde svaki detalj ima svoje mesto i doprinosi harmoniji doživljaja.

Bistro Delicent je otvoren za vas, da uz vino ili domaću rakiju ugrejete dan i podelite ljubav sa osobama koje volite.

U Delicentu možete natenane da radite, uz neobične čajeve i kafe pune sočne pene, možete na miru da čitate knjigu uz ceđene sokove i guste mafine pune čokoladne topline, dok se vaš ljubimac baškari kraj vaših nogu.

Delicent i dalje ne prima duvanski dim u goste, tako da su i bebe dobrodošle, a za starije klince imamo predivne sokove i namaze koje će im na nepcima zuvek čuvati ukus detinjstva.

Delicent nije samo usputna stanica. Delicent je početna,  sredina i kraj vašeg dana, mesto za druženje, ćutanje, klopu, piće i glasno smejanje. Svi se znamo i svi ste dobrodošli.

Jedva vas čekamo! 🥰

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00