Organsko slatko od borovnice

Olda Group, 100g
SKU: 683 Category: Tags: , , , , Product ID: 85204

Slatko od organske šumske borovnice sa organskim šećerom, ukusan i zdrav slatkiš, od celog voća u gustom sirupu. Tipičan srpski specijalitet. Tradicionalno se služi gostima kao gest gostoprimstva, uz čašu vode i kao izraz bliskosti i dobrote. Slatko se koristi i kao preliv za kolače i sladolede, ali i kao namaz uz palačinke.

Borovnica je bogata prirodnim antioksidantima, vitaminima B, C i E kao i mineralima poput gvozđa, kalijuma, kalcijuma i drugih. Pošto plod borovnice u sebi sadrži dosta lekovitih materija i jakog je antioksidanskog dejstva, dokazano je da deluje povoljno na organizam.

580,00 RSD

9 in stock

Description

Olda Group

Na mestu gde se zemlja naliva nijansama jedne od retkih peščara u Evropi, u Vojvodini, na zemlji vrednih ljudi i zemlji Dunava, rastu mirisni plodovi organske proizvodnje na našim imanjima.

Kompanija Olda group u svom sastavu ima nekoliko imanja na više lokacija u Vojvodini. Na lokalitetu u Seleušu ima zasnovanu organsku proizvodnju ratarskih kultura i povrća na sertifikovanoj organskoj farmi površine 80ha, poseduje farmu koka nosilja u free range uzgoju kao i stado ovaca i koza. Sve površine su pod sistemima za navodnjavanje iz sopstvenih bunara, a farma koristi i organski pašnjak. Kompanija u svom sastavu ima proizvodnju brašna od spelte, heljde, pšenice, raži; proizvodi hladno presovana ulja od organske bundeve, uljane repice, kao i ulje od suncokreta. U ponudi su i sirova semena golice i semenke bundeve sa ljuskom.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Organsko slatko od borovnice”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00