Krstašica SET 3u1

Krstašica, 0,15l
SKU: 629 Category: Tags: , , , , Product ID: 57065

Rakija od KRUŠKE

Ovu poamlo divlju rakija napravljenu od pažljivo birane viljamovke iz našeg voćnjaka preporučujemo je uz  finu divljač, crvena mesa, svog raskošnog mirisa opčiniće sva vaša čula, i nju ćemo vam kao i sve ostale rakije servirati na 12C.

 

Rakija od GROŽĐA

Kako smo proizeli odlično vino , odlučili smo da pažljivo izaberemo svaki grozd i za našu rakiju i zaista smo uspeli u tome. Probajte lozu preporučujemo od srca, ne zaboravite da je rashladite je na 12C

Rakija od ŠLJIVE

Došli smo i do one najtraženije, kraljice među svim rakijama,ove naše jedinstvene kupaže čačanske rodne, lepotice i požegačke šljive iz našeg voćnjaka na Fruškoj Gori. Na mirusu definisan hrast kitnjak, fino izbalansirana, na ukusu podseća na mlađe burbone dobrog kvalitet. I definitivno je postala predvodnik novih genracija izuzetno kvalitetnih rakija, i da ne zaboravimo idealna temperatura serviranja 12C.

500,00 RSD

1 in stock

Description

KRSTAŠICA

Destilerija i vinarija Krstašica  u procesu prozvodnje svojih rakija naročito vodi računa o odabiru plodova voća koje ulaze u sastav rakije. Proces destilacije obavljaju na stari tradicionalni način, ali uz pomoć savremene tehnologije , dok čitav proces fermentacije se obavlja u kontrolisanim uslovima pod okom  vrsnog tehnologa.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krstašica SET 3u1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00