Krstašica SET 3u1

Krstašica, 0,15l
SKU: 629 Category: Tags: , , , , Product ID: 57065

Rakija od KRUŠKE

Ovu poamlo divlju rakija napravljenu od pažljivo birane viljamovke iz našeg voćnjaka preporučujemo je uz  finu divljač, crvena mesa, svog raskošnog mirisa opčiniće sva vaša čula, i nju ćemo vam kao i sve ostale rakije servirati na 12C.

 

Rakija od GROŽĐA

Kako smo proizeli odlično vino , odlučili smo da pažljivo izaberemo svaki grozd i za našu rakiju i zaista smo uspeli u tome. Probajte lozu preporučujemo od srca, ne zaboravite da je rashladite je na 12C

Rakija od ŠLJIVE

Došli smo i do one najtraženije, kraljice među svim rakijama,ove naše jedinstvene kupaže čačanske rodne, lepotice i požegačke šljive iz našeg voćnjaka na Fruškoj Gori. Na mirusu definisan hrast kitnjak, fino izbalansirana, na ukusu podseća na mlađe burbone dobrog kvalitet. I definitivno je postala predvodnik novih genracija izuzetno kvalitetnih rakija, i da ne zaboravimo idealna temperatura serviranja 12C.

500,00 RSD

5 in stock

Description

KRSTAŠICA

Destilerija i vinarija Krstašica  u procesu prozvodnje svojih rakija naročito vodi računa o odabiru plodova voća koje ulaze u sastav rakije. Proces destilacije obavljaju na stari tradicionalni način, ali uz pomoć savremene tehnologije , dok čitav proces fermentacije se obavlja u kontrolisanim uslovima pod okom  vrsnog tehnologa.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krstašica SET 3u1”

Your email address will not be published.

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00