Carski sir – Tartuf

Sirana Jovanović, 1 kg
Šifra proizvoda: 471 Kategorija: Oznake: , , Šifra proizvoda:80

Prvi proizvod u Sirani Jovanović je bio sir CLASSIC. Classic je baza za sve druge sireve iz palete CARSKOG SIRA. Miomirisno bilje koje je dodavano je kompatibilno sa ukusom Classic-a pa tako sada postoje sirevi sa žalfijom, lavandom, ruzmarinom, takođe sa anisom i crnim tartufima. Interesantan je i sasvim neočekivan ukus koji daje crveno vino u kojem sir odležava.

Recept za pravljenje sira porodice Jovanović je ponovo aktuelan u sirani u Smederevu. Cela porodica je angažovana u proizvodnji i distribuciji CARSKOG SIRA.

8700 RSD / kg

Očisti

Opis

Sirana Jovanović

Priča o Sirani Jovanović je nova i počinje pre par godina u Beogradu, gde niče ideja o pravljenju sira. Onakvog, kao nekada sto su pravili u starom kraju. Tamo gde su mlade domaćice i kuvale i pekle i sirile na isti način kao što su radile i one pre njih. Naučeno umeće prosledile bi dalje svojoj deci. A ona bez obzira na kojoj strani sveta bila nosila su ukuse juga u svome srcu. Da ih čuvaju i da im se dive. Jer ukusi juga su tako razigrani, životni, maštoviti, intezivni, zavodljivi… nezaboravni. Nezamenljivi. Jer su deo naše tradicije, lek za naše duše, raj za naša čula.

Recept za pravljenje sira porodice Jovanović je ponovo aktuelan u sirani u Smederevu. Cela porodica je angažovana u proizvodnji i distribuciji CARSKOG SIRA.

Od pasterizovanog kravljeg mleka se pravi sir koji u procesu sazrevanja provede minimum 5 sedmica da bi iz komore izašao kao tvrdi sir.

Ukoliko odstoji minimum šest meseci nastaje ekstra tvrdi sir.

U smislu dobijanja kvalitetnog krajnjeg proizvoda važno je znati da se koristi prirodno mleko, da sir maturira u strogo kontrolisanim uslovima u komori za sazrevanje i da u siru nema veštačke arome, boje za hranu niti pojačivača ukusa.

Vrhunski kvalitet je imperativ.

www.siranajovanovic.com

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Carski sir – Tartuf“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 14:00