Bagremov organski med

Just Superior, 300g
Šifra proizvoda: 438 Kategorija: Oznake: , , , Šifra proizvoda:73

Superior bagremov i livadski med su prelepog ukusa i divne zlatne boje.

Bagremov med pčele prave od nektara koji sakupljaju sa autohtonih sorta bagrema. Ovaj bagrem je specifičan, ima mnogo veće iglice od uobičajenog bagrema, i zabranjeno je da seče (između ostalog zato je ova oblast prirodni rezervat).

650,00 RSD

1 na zalihama

Opis

Just Superior

Porodična firma koja je nastala kao odgovor na traganje za najboljim rešenjima protiv, prvenstveno narušenog imuniteta i manjka energije, a potom i ostalih zdravstvenih problema koje nam je moderni način života i ishrane doneo. Njihov pristup je baziran na temeljno proučenim, naučno proverenim i pažljivo odabranim sastojcima i proizvodima koji su 100% proverenog porekla, sertifikovano organski i potpuno prirodni – svi nutrijenti su u njima sačuvani kao u izvornom obliku, na plantaži.

Nudeći premijum organske proizvode beskompromisnog kvaliteta, čineći ih lako dostupnim i jednostavnim za korišćenje, žele da kreiraju povoljno okruženje u kojem će hrana biti u funkciji podizanja kvaliteta života i dobrobiti, motivišući ljude da žive zdravijim, punijim i uspešnijim životom.

Kompanija se pored proizvodnje prirodnih i zdravih proizvoda, a zatim i prodaje namirnica proverenog kvaliteta, bavi i edukacijom i podrškom za sve koji žele da se informišu o najnovijim naučnim otkrićima iz sveta ishrane i zdravlja.

www.justsuperior.rs

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bagremov organski med“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kontaktirajte nas

AdresaKnićaninova 3
11000 Beograd, Srbija
Telefon+381 60 3939399
Emailinfo@delicent.com
Radno vremePondeljak - Petak 9:00 - 20:00
Subota - Nedelja 9:00 - 17:00